top of page

anook cléonne  atelier sale '23

Kunst kopen duur of ingewikkeld?

ANOOK_byMashaBakker-xs_edited.jpg

vrijdag 30 juni  12 - 20
zaterdag 1 juli  12
- 20
zondag 2 juli 
   12 - 20

Spijkerstraat 47 Arnhem

Veel leuker, makkelijker én betaalbaarder dan tijdens de atelier stock sale van Anook kan het haast niet worden !

Rechtstreeks bij de kunstenaar zelf vanuit haar atelier in de Spijkerstraat. Kom het zelf maar eens ervaren en neem een duik in al mijn lades.

Kortingen op al mijn werk, variërend van 25% tot wel 60%. Veel werken zijn al professioneel ingelijst. Wil je even uitproberen hoe een werk thuis hangt? Dat kan natuurlijk. Mocht een werk niet in je achterbak passen, dan kan transport geregeld worden.

Dus ... pak je kans. Verlies je hart aan uniek werk. Alléén dit weekend. Tekeningen, werk op papier en op doek, collages, litho’s en keramiek. Inpakken, meenemen en ophangen. Worden we beiden blij!

Let op:

Je wíl wel, maar je kán niet komen?

 

Hieronder kan je alvast een kijkje nemen en jouw favoriete kunstwerk (-en) kan je ook reserveren door me, middels de knop hieronder, even te mailen op  info@anookcleonne.nl Op mijn site kan je je ook inschrijven voor updates over nieuwe ateliersales.

 

Maar weet: lang niet alle werken staan op mijn site, dus langskomen geeft meer keuze.

 

En gezelligheid.

Wie is Anook?

 

Anook Cléonne studeerde in 1996 Cum Laude af aan de Gerrit Rietveld Academie en aan de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten, beide in Amsterdam.

 

Haar werk heeft zijn plek gevonden in musea als het Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Boijmans van Beuningen, het nieuwe Lisser Art Museum en vele bedrijfs- en privécollecties, zoals Rijnstate, AH Delhaize en Zilveren Kruis / Achmea.

 

Ze stond op TEDx en richtte Vouch.nu op.


Soms werkt ze als docent bij Artez, maar het meest is ze in haar atelier te vinden.

bottom of page