top of page

wat anderen zeggen

"Anook heeft haar eigen bijzondere en intrinsieke aanpak om tot de kern der dingen te komen. Om jezelf op een bewuste manier te laten kijken naar jezelf, de plaats die je inneemt, naar anderen en de omgeving. Het maakt veel duidelijk.

 

Daar kun je wat mee!"

Nicole Edelenbos, Future Female Leaders

" Kunst is verwarring, kunst is verdwalen in de ziel.

 

Anook Cléonne neemt je mee in diezelfde verwarring, om je vervolgens toegerust met extra visie, nieuwe inzichten in te leidden."

Amy van Son, licentiehouder TEDxArnhem

"Anook is een zeer enthousiast en authentieke verteller: zij neemt haar publiek met boeiende verhalen over haar werk en haar eigen proces mee in een bijzondere wereld vol krachtige beelden en 'geladen' landschappen.


Ze verstaat de kunst om inzicht te geven zonder dat het ''uitleggerig' wordt."

Mariëtte Sontag, Designcafé Achterhoek

Ik heb de kracht van Anook verschillende keren mogen ervaren binnen organisaties waar ik leiding aan gaf. Vaak ging het om vraagstukken waarbij het 'onzichtbare zichtbaar gemaakt moest worden'. Iedereen zal het herkennen: je voelt waar de kracht van een team/ organisatie/ samenwerking zit, maar tegelijkertijd is het zo ongrijpbaar.

Rondom een grote opening van een zorgorganisatie en rondom een andere bijzondere gelegenheid heeft Anook laten zien dat zij als geen ander, samenwerkend en helder communicerend met de betrokkenen, in staat is een dergelijk proces te ontwerpen en uit te voeren.

Een concreet voorbeeld: mijn vraagstuk was om de bijzondere waarde van de bewoners van een zorgorganisatie te koppelen aan de open tuinen dag, tevens open dag van deze zorgorganisatie. Hoe kunnen we de ziel van deze organisatie zichtbaar maken op zo'n dag?


Binnen een zeer korte termijn resulteerde dit in een stadstuin vol gedichten en verhalen, voorgedragen door de bewoners.


Anook is in een dergelijk proces zeer sterk in het doorvoelen van de werkelijke waarde/ het werkelijke vraagstuk en deze te vertalen naar een zeer pakkende, zelfs aangrijpende vorm.
Ook met een beperkt budget weet zij op creatieve wijze grootse resultaten te creëren.

Meerdere malen heeft Anook hierbij echt het verschil gemaakt! Ik ben ervan overtuigd dat deze uitingen van Anook van immense waarde zijn geweest voor de cultuur, en daarmee het succes van de betreffende organisaties.

Janneke Weelink, directeur Domus Magnus

Anook, je open kijk op zaken, je nieuwsgierigheid en dus prachtige vragen maar ook je gevoel voor onze organisatie hebben onze "Reis" naar meer verbondenheid met elkaar en met onze markt niet alleen bijzonder maar ook bijzonder succesvol gemaakt.

 

Jij hebt met je gave om niet "Meetbare" zaken "Zichtbaar" te maken mijn Inzichten, Uitzichten en Vergezichten breder duidelijker en kleurrijker gemaakt.

 

Dank voor te zijn wie jij bent in ons mooie Project ;-)

Bas Evers, senior private banking ABN AMRO / MeesPierson

anook op tedx arnhem.jpg
bottom of page