top of page

mijn daily drawings.
ontdek en bestel de tekening die je raakt

"Die waanzinnige mist waarin zich onrustig schimmen voortbewegen, hoe zou ik er licht in kunnen brengen?"                                                                                             Raymond Queneau

In tijden waarin veel zekerheden wegvallen, zijn we aangewezen op onszelf. Wie zijn we? Wáár staan we nu en wat geeft ons houvast? In deze tijd zien we elkaar minder en bepalen dagdagelijkse meningen en stemmingen steeds meer het ritme van de dans. De  menselijke maat mis ik steeds vaker.

Hoe houden we haar in beeld? En hoe kunnen we daarbij het-niet-weten als creatieve kracht  omarmen?

Daar waar ik het niet meer weet, beginnen mijn tekeningen. En als ik iets geleerd heb, is dat in het creatieve proces de mooiste dingen ontstaan als we het-niet-weten toe durven te laten.

Dit nieuwe jaar blijf ik nog dichter bij mezelf door de blik dagelijks naar binnen te richten. Via het portret. Al tekenend onderzoek ik verlangens, sentimenten, dromen en angsten. Mijn eigen én die van ieder in de(ze) tijd. Elk 'zelfportret' is als een spiegel van binnenuit die de ander uitnodigt zichzelf óók te tonen.

Laten we een nieuw verhaal beginnen en onszelf tonen in ontmoeting met de ander.

Als kunstenaar wil ik onze vele gezichten en het gezicht van deze tijd in beeld brengen:. Van ons naar onszelf. In ontmoeting met de ander. Jij met mij. Ik met jou.

De waarde van deze ontmoeting via kunst laat ik aan jou. Ik begrijp maar al te goed dat soms lastig is een prijs te bepalen voor iets waarvan de waarde voor 99,9% bepaald wordt door emotie. Besef dat ik 100% leef van mijn werk. Dat van passie niemand een brood kan kopen en dat elke tekening uniek is.

Mocht je er een willen; liefhebbers die je voorgingen betaalden gemiddeld tussen de € 80 en de € 250 voor mijn tekeningen. Graag € 8,90 extra voor verzending.

bottom of page