+ LAVALU / art salon tour 

"We need beauty in our daily life in order to keep up with life's pace. Where better to start then in one's own living room?”

Plezier is een fijne motor.
Soms start je iets gewoon om de lol van het doen!

 

Om de Leuk. Al het andere komt daarna wel.
Hardop dromen en dan een eerste stap zetten. Zoals Lavalu en ik sinds 2017 doen. Verhalen die we beiden willen delen, middels haar prachtige muziek, die me altijd weer raakt, middels mijn tekeningen.

Móeten.

De klik en het herkennen van wederzijdse passie en Drive.  En de zin om te reizen. Over hoe leuk het is om heel rechtstreeks en intiem contact te hebben met je publiek. Dat je daarnaast een beetje een romantische aanleg hebt … Hoe deden ze dat in de 18e eeuw?

Zie daar; de start van de Art Salon Tour.
In huiskamers bij mensen thuis verhalen delen middels muziek en kunst .
Tussendoor, toen we beide een gaatje hadden in onze agenda. Zo begon het. En daar we allebei gek zijn op Berlijn, begonnen we dus daar.

We dromen nog steeds … 2021 Moskou? New York?

HR_©JITSKESCHOLS_JS_201702131415205044-X
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

studio address

spijkerstraat 47

6828 db arnhem

the netherlands

anook is de bedenker en maker van de gouden opsteker en de gouden kei; de meest onderscheidende, persoonlijke cadeautjes.

jebenteenkei vindt u hier

anook is ook oprichter en partner van Vouch.

 

Vouch is the valid art valet

Vouch vindt u hier

© 1996 - 2021 anook cléonne

Als je mijn werk mooi en mijn werkwijze sympathiek vindt, niet persé een tekening hoeft, maar me toch wil steunen, dan kan je overwegen om enthousiast Patreon te worden. Steun me als liefhebber, als bedrijf of als mens en commiteer je door elke maand een bedragje over te maken. Dan kan ik doorgaan met iets meer lucht en help je mij om troost te brengen in de wereld. Je kan me ook boeken als key note speaker of als board adviser.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram