top of page

+ minke tromp 1

Wanneer werkt een vraag? Sta je stil bij je vragen? Stel je eigenlijk wel vragen? Vraag je je nog wel eens iets af? Weet je alles, of doe je alsof?

Maar zelden staan we stil bij de vragen die we onszelf stellen en zijn we slechts gericht op het verkrijgen van antwoorden.  Onze vragen zijn te instrumenteel, te strategisch en te oppervlakkig. We stellen teveel nepvragen!

Daarmee verliezen we het zicht op waardevolle perspectieven, denk je ook niet?

Minke Tromp organisatie-filosoof en initiator van Het Bureau voor Toegepaste Filosofie stelt, samen met mij als kunstenaar dat het tijd is voor betere vragen.

Daarom nodigen we je van harte uit om van maandag 1 t/m vrijdag 12 oktober 2018 tijdens de actie "Tijd voor Betere Vragen",  jouw beste vraag in te sturen naar tijdvoorbeterevragen@bvtf.nl.

In deze periode kiest Minke elke dag uit de inzendingen één beste vraag en legt ze uit waarom de winnende vraag een goede vraag is aan de hand van de maieutiek, ( de kunst van het vragen stellen).

Ik verbeeld aansluitend elke dag de winnende vraag in een uniek beeld die de dagelijkse winnaar ingelijst ontvangt. De winnende vraag mét beeld wordt elke ochtend om 12:00 u bekend gemaakt via de mailinglijst, de website en Linkedin.  

Als je je inschrijft krijg je in íeder geval aan het eind van de actie een mooi vormgegeven kaarten set met de 12 verbeelde vragen.

minke tromp.png
bottom of page