+ portfolio coaching

Anook helpt je te kijken en bewust te maken welke lagen er in je werk zijn. Door in te gaan op wat wil je vertellen. Beelden bij elkaar te leggen en keuzes te maken. Door haar scherpe blik, haar filosofische inbreng hielp ze me meer diepgang en verlangen in mijn werk te brengen.

Rénoud Kroeze

 

Of je nou net begonnen bent of dat je al een tijdje beeldend werk maakt, soms is het fijn als er iemand even met je meekijkt naar wat je hebt gemaakt.


Iemand met wie je kan sparren over je thematiek en fascinaties. Of dat iemand er dat met jou, voor jou, uithaalt als het voor jou zelf ( nog) niet zo helder is. Om je te inspireren of om je uit eigen creatieve impasse te halen!

Tijdens de portfolio coaching sessie ontmoeten we elkaar 1,5 uur op mijn atelier (of bij jou), waarin ik met jou je werk uitgebreid bekijk en bespreek. Indien gewenst geef ik je een huiswerkopdracht gericht op jouw ontwikkelingsvraag.

Als docent beeldgrammatica (begonnen op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en sinds 12 jaar op ArtEZ in Arnhem) heb ik snel zicht op wat je drijft en waar jij in jouw ontwikkeling en handschrift wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Gun jezelf de scherpte van een extra paar ogen en inspirerende adviezen. Zodat jij jouw eigen beeld nog beter vorm kan geven!

90 minuten portfolio coaching kost € 125,- ex btw en ex eventuele reiskosten.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

studio address

spijkerstraat 47

6828 db arnhem

the netherlands

anook is de bedenker en maker van de gouden opsteker en de gouden kei; de meest onderscheidende, persoonlijke cadeautjes.

jebenteenkei vindt u hier

anook is ook oprichter en partner van Vouch.

 

Vouch is the valid art valet

Vouch vindt u hier

© 1996 - 2021 anook cléonne

Als je mijn werk mooi en mijn werkwijze sympathiek vindt, niet persé een tekening hoeft, maar me toch wil steunen, dan kan je overwegen om enthousiast Patreon te worden. Steun me als liefhebber, als bedrijf of als mens en commiteer je door elke maand een bedragje over te maken. Dan kan ik doorgaan met iets meer lucht en help je mij om troost te brengen in de wereld. Je kan me ook boeken als key note speaker of als board adviser.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram